Ga naar de inhoud

Opblaasartikelen

abraham huren in Doetinchem.

abraham of sarah huren in Doetinchem , of een ooievaar ?

LUCHTPRET.

Bij luchtpret kun je een abraham huren in Doetinchem en omstreken,maar natuurlijk ook een sarah , of een opblaasbare lul van bijna 4 meter hoog!
Ook diverse opblaasbare spellen zijn te huur. We hebben een doelschietspel ,doet het goed bij elk kinderfeest, buurtfeest of gewoon op een gezellige middag in de zomer om samen met de vrienden een wedstrijdje te spelen. Ook onze ringwerp olifant is  een leuke vermakelijk spel. Hierbij is het de bedoeling dat de ringen om de snuiten van de olifanten worden geworpen. Hierop zijn natuurlijk verschillende varianten te verzinnen. Leuk en eens iets anders dan standaard. Verras uw gasten!!.

Op de opblaasbare abraham en sarah , en ook op de ouwe lul zijn diverse leeftijden te plakken, ook zijn er opdrukken met andere leeftijden dan 50 mogelijk. Neem  gerust vrijblijvend contact met ons op . Bel of Whatsapp met 06-12226677 of vul ons contactformulier op de site in , dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.
Om het geheel compleet te maken verhuren we ook statafels, uiteraard met een feestelijk rokje om de pootjes.
Tevens een partytent met een afmeting van 6×3 meter met een stevige opbouw.  Deze afmeting is prima te plaatsen in de gemiddelde tuin in Nederland.
Prima voor : buurtfeest, voetbalfeest, barbeque, verjaardagsfeestje  noem maar op . 
alvast een gezellig feest toegewenst namens ons.
 

whatsapp ons :06-12226677