Meteen naar de inhoud
Home » Home » oud hollandse spelen

oud hollandse spelen

gezellige Oud hollandse spelen bij luchtpret

En daar gaan we dan met onze Oud hollandse spelen.

Oud hollandse spelen , of spelletjes : leuk en gezellig samen met de buren of de vriendengroep een leuke vermakelijke middag of avond met  onze  spelletjes . Aan diversiteit geen gebrek , op de getoonde foto’s ziet u een aantal van onze spellen.

U kunt verder ook nog kiezen uit twee sjoelbakken , een eendjes vis wedstrijd , het oud Gelders stokvangen spel , steltlopen of misschien wel het vermakelijke oberspel. Bij het oberspel gaat u volgens een opdrachtenkaart een bepaald parcours aflopen met een dienblad met daarop gevulde bekers met water. Wie o wie legt het traject het snelst en het beste af …. of bij wie kiepert het dienblad om en komt als een verzopen kat aan de finish…..tjaaaaa

Neem gerust contact op via onze site of via onze media kanalen. We hanteren een starttarief van 15 euro voor een gekozen spel , en elk volgende spelletje kost dan slechts 5 euro.

Dus op de vraag : waar kan ik in Doetinchem een aantal Oud hollandse spelen huren voor mijn verjaardag, voor het buurtfeest  , of voor onze vriendendag? U raad het al.