Ga naar de inhoud

Feestartikelen 🎈

feestartikelen huren in Doetinchem ?

  In Doetinchem feestartikelen huren?

dat doet u natuurlijk bij luchtpret.nl   .

voor het huren van diverse  feestartikelen en spellen in Doetinchem om een gezellige dag te vullen. zo hebben we niet alleen een partytent voor een slagingsfeestje of buurtfeest, of gewoon een teamuitje, maar ook hebben we statafels natuurlijk met een passend rokje aan.

Onze partytent heeft een afmeting van 6 x 3 meter en is daarmee uitermate geschikt voor veruit de meeste tuinen! Zet er een paar nette statafels in en het feest kan beginnen. U heeft de rommel niet in de woonkamer en het opruimen achteraf is een stuk makkelijker.

Ook verhuren we Abraham Sarah of een ooievaar. contact is mogelijk via ons contactformulier maar als u een whatsapp-je sturen makkelijker vind dan kan dat ook : 0612226677 is hiervoor het nummer. Stel hier gerust uw vragen, samen komen we er vast uit!

Ook voor een geboorte hebben we leuke dingen zoals een geboortebord , of een enorme grote opblaasbare ooievaar, een feestartikel dat in het donker ook nog eens verlicht kan worden , zodat het een schitterende aankondiging is!!

whatsApp:06-12226677