Meteen naar de inhoud

Feestartikelen

whatsApp:06-12226677

feestartikelen huren in Doetinchem ?

feestartikelen huren  in Doetinchem doet u natuurlijk bij luchtpret.nl   .

voor het huren van diverse  feestartikelen en spellen in Doetinchem om een gezellige dag te vullen. zo hebben we niet alleen een partytent voor een slagingsfeestje of buurtfeest, of gewoon een teamuitje, maar ook hebben we statafels natuurlijk met een passend rokje aan.

Onze partytent heeft een afmeting van 6 x 3 meter en is daarmee uitermate geschikt voor veruit de meeste tuinen! Zet er een paar nette statafels in en het feest kan beginnen. U heeft de rommel niet in de woonkamer en het opruimen achteraf is een stuk makkelijker.

Ook verhuren we Abraham Sarah of een ooievaar. contact is mogelijk via ons contactformulier maar als u een whatsapp-je sturen makkelijker vind dan kan dat ook : 0612226677 is hiervoor het nummer. Stel hier gerust uw vragen, samen komen we er vast uit!!

Ook voor oud hollandse gezelligheid kunt u bij ons terecht. kijkt u hiervoor bij onze producten boven in het menu en ga naar oud hollandse spellen.

Er is een groot scala aan oud hollandse spelen beschikbaar. steltlopen, sjoelen, oberspel, ringwerpen, stokvangen, eendjes hengelen, flessenspel,eigenlijk te veel om op te noemen.

dus op de vraag waar kan ik oud hollandse spellen huren in Doetinchem: luchtpret.nl

Ook voor een geboorte hebben we leuke dingen zoals een geboortebord , of een enorme grote opblaasbare ooievaar, die in het donker ook nog eens verlicht kan worden , zodat het een schitterende aankondiging is!!