Meteen naar de inhoud

🎈Hoera Geslaagd🎪

geslaagd!!!

Waar huur ik in Doetinchem een partytent? bij luchtpret natuurlijk!! Onze feesttent heeft zijzeilen die opgerold kunnen worden, dus voor de warme dagen is dit ook de ideale oplossing.

Het is zover , het blokken is afgelopen , het examen is geweest, de uitslag is binnen!!!! Met vlag en wimpel het diploma gescoord!Dat mag gevierd worden! Wat te denken van een partytent , waarin je gezellig met al je vrienden, familie ,studiegenoten of ander bekenden het diploma kunt gaan vieren! Wij verhuren onze party tent graag ! De tent is van brandwerend materiaal gemaakt, is stevig en heeft de ideale afmeting voor een standaard tuin. We verhuren er ook desgewenst statafels bij , met daarover natuurlijk een feestelijk kleedje. 

 

bel eenvoudig uw vraag door op 0612226677 , whatsappen kan natuurlijk ook. we zullen zo spoedig mogelijk met u in contact treden.

party tent

Ook  onze grote rondborstige dame kan dienen als felicitatie bij het slagen. Het biertje heeft ze al, de tas, een bord met geslaagd , een gedicht , alles kan je erbij verzinnen om het bij binnenkomst duidelijk te maken dat er iemand geslaagd is. U kunt via onze producten reserveren, of anders via ons telefoonnummer : 0612226677 (ook whatsapp)

Heidi in de wei