Ga naar de inhoud

SPRINGKUSSENS (niet voor grootschalige evenementen)

Springkussen huren in Doetinchem of directe omgeving??

 

Maak van uw kinderfeest een springfestijn.

Springkussen huren: WhatsApp of bel ons: 06-12226677

Iets  huren voor een  verjaardag , geslaagd voor je zwemdiploma, kampioensfeest van je elftal, maak er wat leuks van want  wat doet een kind nu liever dan  springen?? Nou dan is de beslissing toch snel genomen, de kinderen kunnen naar hartelust rondspringen op ons sponcebob kussen of op de Rapunzel .  Wel de schoenen uit, en geen scherpe dingen op het kussen, maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend.

Een activiteit in het verschiet waarbij je een kussen wilt huren? Wij van Luchtpret hebben keuze uit twee luchtkussens. Een klein springkussen voor de kinderen, een mooie Sponsbob   of  eentje  in de vorm van een kasteel. Welke U ook kiest, bij Luchtpret  staat  Uw wens altijd voorop!

Wat ook erg grappig is dat , indien u toestemming geeft , uw foto’s ook geplaatst kunnen worden op onze sfeerimpressie pagina. Leuk om terug te kijken hoe de kinderen een gezellige middag hebben gehad, en dat natuurlijk op school nog even kunnen laten zien aan de vrienden  en vriendinnen!! De beide kussens hebben een beperkte omvang zodat ze in  bijna elke tuin te plaatsen zijn. Opzetten is in luttele seconde gepiept. 

Whatsapp 06-12226677